Er du Aalborg Efterskoles nye forstander?

Brænder du for, at næste generation må lykkes, og har du modet til at gå tæt på den enkelte?

Har du indgående kendskab, til de potentialer der ligger i efterskolelivet som katalysator for unge menneskers faglige, sociale og personlige dannelse? Og har du samtidigt kompetencerne til, sammen med en dedikeret og dygtig medarbejderstab og bestyrelse, at drifte og udvikle vores skole, således at Aalborg Efterskole konsolideres som en væsentlig spiller på efterskolemarkedet? Så er det måske dig, som skal være Aalborg Efterskoles nye forstander pr. 1. august 2021.

Din ledelsesprofil

• Du er læreruddannet, eller har en anden faglig uddannelse på minimum bachelorniveau. Du har dokumenteret ledelseserfaring, og allerhelst skoleledererfaring, og du kan være en loyal og proaktiv samarbejdspartner for bestyrelsen.
  • Du kan, sammen med medarbejderstab og bestyrelse, sætte retning for skolen, og ser det som din fremmeste opgave, at spille medarbejderne gode og udvikle deres kompetencer i overensstemmelse med skolens mål og visioner. Som leder er du ikke bange for at uddelegere ansvar og opgaver, og du evner at kommunikere med høj grad af tydelighed og transparens, om de beslutninger du træffer.
  • Som leder er du tillidsvækkende, nærværende og lyttende, og følger op og handler, på de aftaler som indgås med både medarbejdere, elever, forældre og bestyrelse.
  • Du kan repræsentere skolen godt i lokalsamfundet, samt blandt forældre og samarbejdspartnere. Dine tidligere arbejdsgivere beskriver dig som kendetegnet ved en høj grad af professionalisme, og værdier som ordentlighed og anstændighed er vigtige for dig.
  • Du er visionær, men leder med stor integritet, har stærke økonomiske og administrative kompetencer samt et godt kendskab til, eller flair for, at sætte dig ind i relevant lovstof.

Dig og skolen

• Vi er en skole med en udtalt kristen profil med baggrund i Apostolsk Kirke. Du skal derfor, kunne se dig selv ind i denne sammenhæng, og have lyst til at dyrke relationer her, hvis du ikke har dem i forvejen. Samtidigt er vi en skole med en elevsammensætning som, trosmæssigt, spænder bredt, hvilket du skal evne at favne. Som skole ønsker vi, at formidle autentisk, levende og selvvalgt kristenliv, og du skal være en naturlig rollemodel for dette.
  • Målet er, at tilbyde inspirerende faglig og praktisk undervisning af høj kvalitet, der kan udfolde den enkeltes potentiale og løfte det faglige niveau, uanset udgangspunktet. Vi har et skolemiljø hvor e-sport, ridning, friluftsliv og golf er nogle af de bærende elementer. Samtidigt ligger vi vægt på fællesskab og oplevelser.
  • Vi har indbydende fysiske rammer, som er under fortsat udvikling, og en fantastisk dygtig medarbejdergruppe som brænder for at arbejde med unge

Vi tilbyder

• Den daglige skoleledelse af en relativt nyopstartet efterskole, som træder ind i den konsoliderende fase. Skolen har på nuværende tidspunkt indskrevet ca. 75 elever til kommende skoleår fordelt på 8., 9. og 10. klassetrin. Ud over de almindelige skolefag har vi en lang række valgfag.
  • Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler mv. af 16. april 2019
  • Forstanderbolig på attraktive vilkår

Det praktiske

Ansøgning og CV sendes til: ada@aalborgefterskole.dk senest d. 23. maj 2021 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 22 og 23.

Du er velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Arne Damkjer på tlf. 22 21 07 40, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Aalborg Efterskole E Sport 3201