AAE

Aalborg Efterskole – Danmarks nyeste efterskole

Aalborg Efterskole

Aalborg efterskole er Danmarks nyeste efterskole.

Skolen åbner for første elevhold 12. August 2018.

Det første elevhold vil være på 60 elever fordelt på 8., 9. og 10. Klasse.

Skolen ligger super fedt med få hundrede meter til Østjyllands bedste strand i Kattegat.

Med udsigt til Limfjorden og med en super hyggelig by i gå afstand.

Det kommer dog ikke til at forhindre at der skal rejses, for at rejse er at leve.

Fagligheden er selvfølgelig helt i top, uanset om du er faglig dygtig eller du er fagligt udfordret.

Grundlæggende kommer undervisningen til at foregå på en anden måde end du plejer.

Du kommer jo på efterskole for at prøve noget nyt og hvis det du har gjort i 8/9 år ikke virker, hvorfor så gentage det?

Det at tro på Gud er vigtigt for os, men skolen er for alle uanset om du aldrig har været i en kirke eller du har kommet i kirke hele dit liv.

Aalborg Efterskole · Nordmandshage 45b, 9370 Hals · Tel. 40 72 52 10 · kontor@AALBORGEFTERSKOLE.DK