Resten af verden

Bliv elev på Aalborg efterskole og oplev mere af den verden du lever i.

Rejser

Spørg dine forældre, hvad de lærte i fysik i 9. klasse, og du vil formodentlig ikke få meget at vide, men spørger du, hvor de var på deres skolerejser, så skal du bare høre!

Rejser er en vigtig del af dannelsen på Aalborg Efterskole.

Det betyder, at du i løbet af et skoleår kommer ud og rejser flere gange.

Introtur

Kort efter skolestart vil hele skolen tage på kano/kajaktur, hvor vi bor i telte og lærer vores nye venner ordentligt at kende.

Familiegruppe-tur

Når mørket har sænket sig over landet, og der stadig er langt til jul, vil hele skolen tage på gruppetur. Her er det personlig udvikling der står i højsædet samtidig med at der skabes endnu kraftigere bånd i sin lille efterskolefamilie.

Udlandstur

Når vinteren er ved at være slut tager 10. kl. uden for Europas grænser. Her vil vi både opleve fremmede kulturer men også række ud og hjælpe i de samfund hvor vi kommer frem. Her tager vi til Californien/Nevada. Vi bor hos private værtsfamilier.
8. og 9. kl. bliver i Europa. Her er destinationerne ikke fastlagt. Vi bor hos private værtsfamilier.

Den fælles

Mellem de mundtlige og skriftlige prøver tager alle på efterskolen på en fælles udlandstur til en europæisk storby. Destinationen er endnu ikke fastlagt, men gerne et sted, hvor der bliver talt engelsk.

Aalborg Efterskole · Nordmandshage 45b, 9370 Hals · Tel. 40 72 52 10 · kontor@AALBORGEFTERSKOLE.DK