Efterskolens

Historie og budskab

Aalborg Efterskoles Historie og budskab

I foråret 2017 fik en mindre arbejdsgruppe med frikirkelig baggrund øje på, at der lå en super lækker efterskole i Hals, lige uden for Aalborg, som var gået konkurs. Da alle efterskoler med frikirkelig baggrund er propfyldte og har lange ventelister besluttede de, at det var på tide at åbne endnu en efterskole.

Skolen fik sit bagland i Apostolsk Kirke som i forvejen har 2 efterskoler: Skovbo på Midtsjælland og Kildevæld i Kolding. Kildevæld har i øvrigt en eksamensfri overbygningsafdeling for 10./11. klasse, der hedder EuroClass. Aalborg Efterskole kommer også til at anbefale EuroClass.

Bestyrelsen blev sammensat med medlemmer fra 5 forskellige frikirke-baggrunde , så allerede her signalede man, at skolen er for alle typer kristne , såvel som ikke kristne.

Det er meget vigtigt for alle , der arbejder med Aalborg Efterskole , at alle mennesker er lige meget værd og vil blive behandlet sådan.
Det betyder , at der tilbydes undervisning af høj kvalitet til alle, uanset om du er fagligt stærk , eller om du er udfordret. At alle vil blive behandlet med respekt og at alles livsgrundlag bliver accepteret.

Aalborg Efterskole · Nordmandshage 45b, 9370 Hals · Tel. 40 72 52 10 · kontor@AALBORGEFTERSKOLE.DK